preloder

Welkom op de wereld

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_0295-bw.jpg

Wauw.. niets is zo mooi en echt als een prachtig nieuw leven.

En wat gaat het toch snel... Zo bijzonder om hier een herinnering voor altijd van te maken.

Puur gefotografeerd, binnen 6 weken na de geboorte. Ik kom naar jullie thuis, in de eigen vertrouwde omgeving voelt iedereen zich toch meer op zijn gemak. We nemen alle rust en tijd om er een prachtige reportage van te maken. Moet er even getroost of gevoed worden tussendoor? Juist mooi, dit levert de meest intieme, liefdevolle foto's op. Lachen naar de camera is zeker niet nodig, lachen met elkaar wel. Geniet even van dit moment samen, knuffel en kroel met elkaar, en bewonder jullie prachtige nieuwe wonder. 

Een complete shoot, inclusief persoonlijke website waar de foto's te bekijken en downloaden zijn kost € 280,- Alle foto's (minstens 40) zijn in de hoogste kwaliteit, zonder watermerk. Hierbij krijgen jullie ook een mooi, door mij samengesteld album in het formaat 20x20. Handtasformaat, leuk om mee te pronken.

Willen jullie liever een kleinere shoot, en eerst even het resultaat bekijken en dan los de foto's bestellen? Dit kan ook! De shoot kost € 170,- en dit is inclusief 7 hoge kwaliteit beelden. Meer bestellen kost € 12,50 per foto.

Wanneer we een afspraak hebben gemaakt krijgen jullie ook altijd een ongevraagd kledingadvies, de kledingkeuze en styling is heel belangrijk voor de mooie uitstraling van de foto's. 

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.