preloder

Welkom op de wereld

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/04/IMG_7838.jpg

Wauw.. niets is zo mooi en echt als een prachtig nieuw leven.

En joh, wat groeien ze snel! Te leuk dus om een mooie fotoreportage te laten maken, van jullie kleine spruit en van jullie samen. Puur gefotografeerd, binnen 6 weken na de geboorte. Ik kom naar jullie thuis, in de eigen vertrouwde omgeving voelt iedereen zich toch meer op zijn gemak. Niet te geposeerd, maar rustig wanneer de kleine lekker slaapt. We nemen alle rust en tijd om er een prachtige reportage van te maken.

Een brand new life shoot kost € 150,- dit is inclusief 5 digitale (hoge resolutie) beelden van 20x30 formaat. Ook ontvang je alle beelden in klein formaat en voorzien van watermerk. Nu kunnen jullie verder zelf een keuze maken wat jullie met de foto's willen doen. Willen jullie de hele reportage in hoge resolutie? Dan kost dit € 120,- extra. Hierbij krijgen jullie ook een mooi mini album kado 🙂

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.