preloder

Hi!

En wie ben ik nou eigenlijk? Nou, dit:

Nou, ik ben dus Tineke Vonk (1979), geboren en getogen in Uden, een provinciestadje midden in Brabant. Gelukkig getrouwd en moeder van Dolf en Tuur, blijkbaar een echte jongensmoeder dus... Altijd druk, druk met het leven! Ik probeer altijd alles uit de dag te halen. Sunny side up zeg maar, tuurlijk ben ik weleens mopperig maar echt maar heel weinig.

En gelukkig heb ik deze eigenschap doorgegeven aan mijn kinderen, dat zijn twee vrolijke blije eitjes.

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tineke_4.jpg
//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tineke_5.jpg

Fotograferen doe ik al mijn hele leven en sinds 2007 ben ik full time bezig met mijn bedrijf TinekeVonkFotografie. Ik hou van échte mensen met échte emoties. Dit probeer ik te vangen. Tijdens een bruiloft, tijdens een brand new life sessie en zelfs tijdens een 'geposeerde' familieshoot probeer ik altijd het echte gevoel vast te leggen. Foto's maken die iets zeggen, of uitstralen of losmaken. Precies op het juiste moment op de juiste plek staan.

Ik ben spontaan, ik kan snel schakelen en heel goed omgaan met snel veranderende situaties. Dit precies heb ik nodig tijdens een bruiloft. Er kan niks geregisseerd worden, geen tweede kansen. Er gebeurd zoveel, er is absoluut geen ruimte voor twijfel. Dus constant in de actiestand en gáán! Ook tijdens mijn andere shoots is het belangrijk dat ik me openstel, maar mezelf absoluut niet op de voorgrond plaats. Jullie zijn het onderwerp, jullie bepalen en ik leg dit vast. Ik wil jullie laten zien wie jullie echt zijn.

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tineke_6-1.jpg
//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tineke_22.jpg

Een eigen bedrijf runnen in combinatie met een jong gezin is op zijn zachts gezegd een uitdaging. En juist hierom besef ik me des te meer dat de tijd echt vliegt, knipper een keertje met je ogen en er is alweer een maand voorbij. En dus blijf ik doen wat ik doe. Even de tijd stilzetten. Voor later, zodat we even terug kunnen naar toen. Mijn liefde voor het vak en mijn nieuwsgierigheid naar alles wat voor mijn lens verschijnt maakt dat ik het leukste beroep heb wat er bestaat.

Wil je meer over me weten, over mijn leven als fotograaf in combinatie met een jong gezin? Volg me op Facebook en Instagram. Ik plaats bijna dagelijks tof nieuw werk en persoonlijke posts. De foto's op deze pagina zijn voornamelijk gemaakt met m'n iPhone. Mensen denken vaak dat ik iedere dag mooie foto's maak van m'n kinderen. Dat doe ik ook, maar bijna altijd met m'n telefoon. Ik ben dus niks anders dan alle andere moeders.

Leuk dat je er was! Op mijn website. Heb je gevonden wat je zocht? Spreekt mijn werk je aan? Ik vind het leuk om een reactie te krijgen. Stuur me een appje, bel me of mail. ViaFacebook of via instagram. Het kan allemaal!

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tineke_7.jpg