preloder

Ja! Wij willen

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_0709.jpg

Bruiloften, ik hou ervan! 

Van de liefde en de romantiek, de uitbundige bulderlach maar ook de stille tranen. Ik hou van de prachtige kleding, de lekkerste taart en de mooiste bloemen.

Ik beweeg me stilletjes tussen de gasten... oplettend en alert. Klaar om alle bijzondere momenten te pakken, om er een herinnering voor altijd van te maken.

Ieder bruidspaar is uniek, maar ook echt uniek... En aan mij de zeer bijzondere taak om dit vast te mogen leggen.  Ik ben er graag de hele dag bij om een mooi verslag te kunnen maken van deze bijzondere dag. Ik start het liefst al tijdens het aankleed-moment, dit is altijd zo speciaal! Drukte, gezonde spanning en zenuwen voor de dag die komen gaat. En de openingsdans, jullie hebben lang geoefend om het perfect te krijgen, dit moet natuurlijk wel gefotografeerd worden.

Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie al de eerste foto's, een mooie 'sneak-peek' om aan iedereen te laten zien dat jullie vanaf nu door het leven gaan als man en vrouw. De complete reportage is na ongeveer 4 weken klaar, de foto's zijn te bekijken als mooie online gallery vanaf waar jullie de foto's gaan downloaden en delen met jullie dierbaren. Na ontvangst van de foto's ga ik aan de slag met het trouwalbum. Dit doen we samen, we maken het album helemaal naar jullie smaak.

Jullie trouwdag van voor tot achter gefotografeerd, van het aankleden tot en met de openingsdans? Een super complete reportage mèt prachtig trouwalbum van het formaat 30x30 kost € 2300,- Kiezen jullie voor dit pakket dan ben ik altijd 12 uur aanwezig. Trouwen jullie kleiner, met minder uren fotografie? Dat kan natuurlijk ook! Mijn tarief voor 6 uur fotografie is € 1150,-. Dit is inclusief de complete reportage en mooi mini-album van het formaat 20x20. Kom je niet precies uit met 6 uur fotografie, ieder extra uur kost € 135,-.

Nieuwsgierig? Leuk, laten we elkaar een keertje ontmoeten. We kletsen over jullie dag en bekijken samen mijn trouwalbums. Zo krijgen we een goede indruk van elkaars wensen en verwachtingen. Want eerlijk, een bruidsfotograaf kiezen die het beste bij jullie past is toch echt een gevoelskwestie 🙂

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.