preloder

Een dag uit ons leven

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/03/eendaguitonslevenbanner.jpg

"Wat heb jij gedaan dit weekend?"
"Niks aparts eigenlijk, gewoon thuis met de kinderen."

Hoe vaak geven we dit antwoord, als ons gevraagd wordt hoe ons weekend was? Nu ik zelf een gezin heb merk ik hoe fijn 'gewoon' is! 

Gewoon is het meest bijzonder van alles.

En dit 'gewone' fotografeer ik. Bij jullie thuis, tijdens het ontbijt, tijdens het in bad gaan en tijdens het boodschappen doen. En wat je dan krijgt is goud waard. Liefdevolle foto's van de kleine knuffelmomentjes, de aai over de bol, de drukte aan tafel, het uit bed halen van de kleinste. En dus ook de rommel na het koken en de driftbui van de peuter! Tranen horen er ook bij op een gewone dag. De connectie, de puurheid van het gezinsleven staat centraal. En dit wordt verwerkt als prachtige familie-documentaire.

Wat kost dit?
Een halve dag fotografie (4 uur) kost € 550,- en dit is inclusief de complete reportage en prachtig mini album.
Een hele dag fotografie   (8 uur) kost € 950,- en dit is inclusief complete reportage en prachtig luxe album.

Wil je meer informatie? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer over deze manier van fotograferen en over mijn werkwijze. Ik beloof je, het is de investering waard!

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.