preloder

Alles is familie

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/04/IMG_9196-bw-1.jpg

Toffe mooie lieve grappige ontroerende foto's. Iedereen wil ze hebben maar (bijna) niemand vindt het echt heel leuk om op de foto te gaan.

Dus hoe pakken we dit nu aan? Nou, zo!

We maken er vooral iets leuks en gezelligs van, bijvoorbeeld tijdens een fijne boswandeling.  Lachen naar de camera is zeker niet nodig, lachen met elkaar wel. Maak plezier samen, geniet even van de tijd met elkaar. Lekker spelen en stoeien samen, bijkletsen met je familie, tot rust komen in de mooie omgeving. Ik volg, lach mee, stuur een klein beetje waar nodig en leg de mooiste momenten vast.

Heerlijk ontspannen, zonder kramp in de kaken en stijve gezichten.

Toch een beetje zin gekregen? Leuk, contact me voor het plannen van een afspraak. We ontmoeten elkaar op een mooie buitenlokatie of bij jullie thuis. Kan dat ook al, thuis? Jazeker, en dat levert de prachtigste beelden op! 

Een complete shoot, inclusief persoonlijke website waar de foto's te bekijken en downloaden zijn kost € 280,- Alle foto's (minstens 40) zijn in de hoogste kwaliteit, zonder watermerk. Hierbij krijgen jullie ook een mooi, door mij samengesteld album in het formaat 20x20. Handtasformaat, leuk om mee te pronken 😉 Dit tarief is tot 10 personen. Zijn jullie met een grotere groep? Dan komt er € 10,- per extra persoon bij.

Willen jullie liever een kleinere shoot, eerst even het resultaat bekijken en dan los de foto's bestellen? Dit kan ook! De shoot kost € 170,- en dit is inclusief 7 hoge kwaliteit beelden. Meer bestellen kost € 12,50 per foto.

Wanneer we een afspraak hebben gemaakt krijgen jullie ook altijd een ongevraagd kledingadvies, de kledingkeuze en styling is heel belangrijk voor de mooie uitstraling van de foto's. 

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.