preloder

Alles is familie

//www.tinekevonkfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/04/IMG_9196-bw-1.jpg

Toffe mooie lieve grappige ontroerende foto's. Iedereen wil ze hebben maar (bijna) niemand vindt het echt heel leuk om op de foto te gaan.

Tegen de kids zeggen we dat ze 'gewoon' even heel erg hun best moeten doen, dan krijgen jullie iets lekkers. Maar hoe doen wij 'grote' mensen dat dan hè..? We maken er vooral iets leuks en gezelligs van, bijvoorbeeld tijdens een fijne boswandeling. Jullie kunnen even genieten van het samen zijn, ik ben er toevallig bij om er mooie beelden van te maken. 

Heerlijk ontspannen, zonder kramp in de kaken en stijve gezichten.

Toch een beetje zin gekregen? Leuk, contact me voor het plannen van een afspraak. We ontmoeten elkaar op een mooie buitenlokatie of bij jullie thuis. Kan dat ook al, thuis? Jazeker, en dat levert de prachtigste beelden op! Een shoot kost € 150,- en dit is inclusief 5 hoge resolutie beelden en alle beelden in klein formaat met watermerkje. Zo kunnen jullie helemaal zelf beslissen wat jullie met de foto's wensen te doen. Zijn jullie met meer dan 10 personen, dan komt er € 10,- extra persoon bij

Meer info? Bel of mail me zeker en ik stuur je alle prijsinformatie.

Wil je nog meer van mijn werk zien? Volg mijn socials!

Facebook
Instagram


Belangrijk:
Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, facebook/instagram en/of drukwerk t.b.v. een advertentie. Wanneer je niet wilt dat de foto’s voor facebook/instagram of drukwerk gebruikt worden, dan kun je dit nadrukkelijk aangeven per mail. Op alle fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige versie.